Jelentkezzen előadónak az Aktív Magyarország konferenciára!

 In Hírek

2022. november 23-24. között Egerben találkozunk újra az ország legnagyobb aktív turizmussal foglalkozó konferenciáján,
a harmadik Aktív Magyarország konferencián.

A célunk változatlan: szeretnénk a legjobb gyakorlatokat, a legjobb hazai szolgáltatókat és szolgáltatásokat bemutatni az aktív- és ökoturizmus területéről. Inspirálni és inspirálódni szeretnénk.

Ezért keressük azokat a vállalkozó kedvű előadókat, akik szívesen megosztanák velünk a történetüket, a vállalkozásuk jó gyakorlatait, ötleteiket egy-egy terület fejlesztésével kapcsolatban. 15 perces előadások tartására van lehetőség jelentkezni.

Elsősorban az alábbi témákban keresünk előadásokat:

  • Aktív vagy ökotúra vezetés a gyakorlatban – Hogyan lehet jól felépítve elérni az ügyfeleket, mitől lesz jó egy túravezetés?
  • Kerékpárosbarát szállásadó – Mit keresnek a kerékpáros turisták? Érdemes-e kerékpárosokra szálláshely szolgáltatást fejleszteni?
  • Aktív turizmus egy település életében – Megéri-e egy településnek az aktív turizmus felé nyitnia? Mit ad a település számára az aktív turizmus? Előnyök és kihívások.
  • Élet a Kéktúra/Mária út/Szent Jakab út mentén – Szolgáltatóként vagy településként mit lehet profitálni a hosszú távú turistautakból?
  • Aktív mindennapok – Hogyan tudja segíteni egy település a mindennapi mozgást? Hogyan járul hozzá ez a település megtartó erejehéz, közösségi élethez?

A fentieken kívül bármilyen aktív turizmussal, ökoturizmussal, aktív életmóddal kapcsolatos előadás ötlettel lehet jelentkezni.

Egy legfeljebb 1500 szavas előadásterv küldése 2022.08.31-ig a kommunikacio@aofk.hu email címre.

Recommended Posts