Hírek

Legyen a mozgás mindenkié! Kiosztották az Aktív Magyarországért díjakat

Harmadik alkalommal díjazták az ország legaktívabb szereplőit, akik munkájukkal az egészséges és mozgásközpontú életmód fejlődését, illetve az aktív turizmust is segítették.

Legyen előadó az Aktív Magyarország konferencián!

Legyen Ön is előadónk a november 22-23. között Tapolcán megrendezésre kerülő negyedik Aktív Magyarország konferenciánkon!

Aktívan a Bakonyban – térségi konferencia

Új lendületet kap Veszprém vármegye aktív turizmusa. Egy konferencia keretein belül alakítják ki a résztvevők a fejlesztési irányokat.

Aktívan Békés vármegyében – térségi konferencia

Új lendületet kap Békés vármegye aktív turizmusa. Egy konferencia keretein belül alakítják ki a résztvevők a fejlesztési irányokat.

Elkészült a Nemzeti Kerékpáros Stratégia

A szakpolitikai anyag 2030-ig jelöli ki a hazai kerékpározás fejlesztésének irányait

Aktívan Vas vármegyében – térségi konferencia

Új lendületet kap a Vasi-hegyhát aktív turizmusa. Egy konferencia keretein belül alakítják ki a résztvevők a fejlesztési irányokat.

Már várja a pályázókat a „Kerékpárral 7 határon át”

A program lehetőséget teremt a határon átnyúló kerékpártúrák megvalósításához

Elindult a Nemzeti Aktív Turisztikai Stratégia társadalmi vitája

A szakmai anyag 2030-ig fogalmazza meg az aktív turizmus fejlesztési irányait

SAVE THE DATE: Tekerjünk Itthon Kerékpáros Konferencia, Veszprém, szeptember 27-28.

Regisztráljon ön is a 2022. szeptember 27-28-án Veszprémben megrendezésre kerülő két napos kerékpáros turisztikai konferenciára.

Tekerjünk Itthon Kerékpáros Konferencia Veszprémben

Idén ősszel, 2022. szeptember 27-28-án Veszprémben kerül megrendezésre az első két napos kerékpáros turisztikai konferencia, melyet a Közlekedéstudományi Intézet (KTI) főszervezésével, az Aktív Magyarország és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) támogatásával valósul meg.

Szezonnyitó Kerékpáros Turisztikai Konferencia 2022

Az Aktív Magyarország és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) idén tavasszal is megrendezi a már hagyományos, szezonnyitó kerékpáros turisztikai konferenciát.

Save the date: május 31. – Kerékpáros konferencia

Az Aktív Magyarország és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) idén tavasszal is megrendezi a már hagyományos, szezonnyitó kerékpáros turisztikai konferenciát.

Elindítjuk a Nemzeti Aktív Turisztikai Stratégia szakmai vitáját

Egy évnyi előkészítés után elkészült a Nemzeti Aktív Turisztikai Stratégia tervezete, amely 2030-ig fogalmazza meg a terület céljait, fejlődési irányait és az ezekhez szükséges intézkedéseket.

Tavaszi nagytakarítás – takarítsuk ki együtt a természetet!

„Tavaszi nagytakarítás – takarítsuk ki együtt a természetet!” akciónkat idén is meghirdetjük. Csatlakozzon hozzánk, tisztítsuk meg együtt a természetet!

Kerékpáros paradicsomot hoznak létre a Börzsönyben

Családosok és sportolók is találnak majd kikapcsolódási lehetőséget.

A világ legjobb helyei Magyarországon

A vadonatúj sorozat célja, hogy népszerűsítse az aktív turizmust a fiatal korosztályok számára. A videósorozatban ismert youtuberek fedezik fel az ország tájegységeit lokálpatrióta túravezetők segítségével.