Hírek

SAVE THE DATE: Tekerjünk Itthon Kerékpáros Konferencia, Veszprém, szeptember 27-28.

Regisztráljon ön is a 2022. szeptember 27-28-án Veszprémben megrendezésre kerülő két napos kerékpáros turisztikai konferenciára.

Jelentkezzen előadónak az Aktív Magyarország konferenciára!

Keressük azokat a vállalkozó kedvű előadókat, akik szívesen megosztanák velünk a történetüket, a vállalkozásuk jó gyakorlatait, ötleteiket egy-egy terület fejlesztésével kapcsolatban.

Tekerjünk Itthon Kerékpáros Konferencia Veszprémben

Idén ősszel, 2022. szeptember 27-28-án Veszprémben kerül megrendezésre az első két napos kerékpáros turisztikai konferencia, melyet a Közlekedéstudományi Intézet (KTI) főszervezésével, az Aktív Magyarország és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) támogatásával valósul meg.

Szezonnyitó Kerékpáros Turisztikai Konferencia 2022

Az Aktív Magyarország és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) idén tavasszal is megrendezi a már hagyományos, szezonnyitó kerékpáros turisztikai konferenciát.

Save the date: május 31. – Kerékpáros konferencia

Az Aktív Magyarország és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) idén tavasszal is megrendezi a már hagyományos, szezonnyitó kerékpáros turisztikai konferenciát.

Elindítjuk a Nemzeti Aktív Turisztikai Stratégia szakmai vitáját

Egy évnyi előkészítés után elkészült a Nemzeti Aktív Turisztikai Stratégia tervezete, amely 2030-ig fogalmazza meg a terület céljait, fejlődési irányait és az ezekhez szükséges intézkedéseket.

Tavaszi nagytakarítás – takarítsuk ki együtt a természetet!

“Tavaszi nagytakarítás – takarítsuk ki együtt a természetet!” akciónkat idén is meghirdetjük. Csatlakozzon hozzánk, tisztítsuk meg együtt a természetet!

Kerékpáros paradicsomot hoznak létre a Börzsönyben

Családosok és sportolók is találnak majd kikapcsolódási lehetőséget.

A világ legjobb helyei Magyarországon

A vadonatúj sorozat célja, hogy népszerűsítse az aktív turizmust a fiatal korosztályok számára. A videósorozatban ismert youtuberek fedezik fel az ország tájegységeit lokálpatrióta túravezetők segítségével.